Doing the Stenders

Door Len op maandag 29 september 2008 20:54 - Reacties (9)
Categorie: root, Views: 4.291

Eén Van de dingen die ik haat zijn bruiloften. Vooral de "verplichtingen" eromheen. De haren gaan al overeind staan als er een extra briefje bij de uitnodiging zit. Of we niet even wat anekdotes kunnen opschrijven, het liefst op een A4 en maak er meteen iets leuks van. En als je toch bezig bent. Misschien kan je wel een leuk "stukje" doen op de bruiloft. Right.

De laatste bruiloft was niets anders. Alles erop en eraan. Ik weiger gewoon om mee te doen met die onzin. Ik heb het al "druk" zat! Maar het tweede ding is altijd... Wat trek je aan? Ik heb 1 pak die ik speciaal voor dit soort dingen heb gekocht. Maar of ik me er lekker in voel? Nee, niet echt. Maar ja, toch aangetrokken (dit keer zonder strop en jasje). M zag er ook top uit :) Dan is er ook nog altijd de vraag of je under- of overdressed bent.  (het bleek later dat we iets wat overdressed waren). Blij dat ik niet met strop en jas rondliep, anders had menigeen mij lopen feliciteren ;)

De avond zelf begon goed, veel oudcollega's van M waren er, en de hapjes waren lekker. En toen begon het... De familie mocht als eerste een stukje opvoeren, het waren de moeder en broer van de bruid. Een plaatsvervangende schaamte streek neer over de aanwezige toen we de oude foto's en commentaar zagen op een PowerPoint presentatie. Op zich viel het dit keer mee, ooit bij een bruiloft van een vriend zijn moeder horen vertellen over zijn grote tong die operatief kleiner was gemaakt. En zijn verkleedpartijtjes met zijn zussen, waar hij ook jurkjes aantrok. In mijn ooghoek zag ik Engelse collega's van hem, al in het begin, helemaal in een deuk liggen. Ze hadden een vertaling gekregen... omg... De horror.

Toen de avond verstreek wilde ik eigenlijk niet het 2e stukje afwachten. En aangezien de oudcollega's alleen nog maar elkaar leuk en interessant vonden, hebben we de Stenders toegepast. Tactisch zijn we naar buiten gelopen om een luchtje te scheppen. Waarna we meteen het net niet op een rennen zetten naar de auto.

Leuk bruiloften, ben er zelf nog niet aan begonnen, gelukkig.

PS. Rob Stenders staat erom bekent om, op mirakelbare manieren, te verdwijnen uit oa. contract besprekingen of hele radio shows.

Chocola!

Door Len op zaterdag 9 augustus 2008 09:02 - Reacties (24)
Categorie: root, Views: 8.444

Voor dat je het weet zit je met een dilemma. M had iets gevonden in een oude tas die we ooit hadden gebruikt voor een stadstrip (Antwerpen).

Kijk… Ik vind chocola echt lekker! in die tijd kon je me wakker maken voor 2 dingen, en 1 ervan was pure chocola. Blij en verrast was ik dus toen ik deze reep weer zag. 70%, Pure, Chocola. Alleen ziet de reep er niet echt meer als puur uit:

http://www.toomanypeople.eu/wp-content/uploads/2008/08/chocola.jpg
Pure chocola uit Antwerken

Het lijkt eerder een melk reep. gelukkig ben ik niet kieskeurig wat dat betreft. Maar bij het afbreken van het stukje viel me wel op dat het geen lekkere “knak” ervanaf kwam.

Ik kan met metaforen aankomen over dingen die te lang liggen, dingen die verwateren. Maar nu ff geen zin in…

Er staat geen houdbaarheiddatum op, maar ja, het is ook Belgisch ;) Dus eten is misschien toch een risico?

De reep laat ik nog maar even voor wat het is. Als ik een dag geen zin heb in werk, dan zal ik wel mijn tanden erin zetten

Living on the edge!

Loonslaaf.. overal. En snijbiet.

Door Len op donderdag 19 juni 2008 21:06 - Reacties (12)
Categorie: root, Views: 7.208

Dag "hard" gewerkt, veel gereden dus dan stomp je wel af.

Op de weg naar huis via de Groene Winkel gereden om het 'combi-odin' pakket op te halen. Eigenlijk stond het al dinsdag klaar, maar ik had geen tijd om het eerder op te halen. En M komt steeds pas na 18:00 thuis. En dan is de Gruhne Shop al dicht...

18:00 sharp thuis. Alarm piept, tag ervoor en het berust zich in zijn miezerige bestaan van detecteren piepen en schreeuwen. Er is nog even tijd om naar mijn nieuwe 2e hands te kijken. Het is een G4 apple iMac. Jaja het bolletje. Maar zonder besturingssysteem. aMule moet daar verandering in brengen. Ik mis alleen nog maar CD2. ver kom ik dus nog niet .. Vandaag nog niet laat aMule me weten.

Ineens dringt het tot me door. Er lagen 2 biefjes van de postbode op de mat. Snel kijken maakt me wijzer dat 1 van de pakjes morgen om 13:00 op het postkantoor ligt en de andere is bij de buren. Nog geen 10 seconde later gaat de bel bij de buren en het buurmeisje staat al in de deuropening met een pakje vol lekkers in haar handen. Hoi, dag en dank! Doei! klinkt het lief terug :D

Thuis blijkt het inderdaad een bag of meat te zijn, mijn beef jerkey is binnen! De katten ruiken het ook en ik moet uitkijken om niet een leven van de katten af te snoepen door op ze te gaan staan. Snel naar boven dus, terug naar mijn kamer met mijn beef. PC's zoemen, luisteren en vooral: gehoorzamen. Lekker klooien in Ubuntu om wat cd's te branden (osx cd 3 en 4).

Vriendin komt thuis, het alarm geeft een piep als de deur opengaat. Altijd handig om te weten dat de deur opengaat als ik in de porno uhhhm met mijn hoofd in de pc zit. Die piep betekent ook dat er voor het voer gezorgt moet worden. Het gaat een pasta worden. De meeste spullen gaat M nog even halen bij de welpies winkel. Ik slinger de squeezebox aan op random, en ik snij de ui op Aéro Dynamik van Tour de France Soundtracks door Kraftwerk. Heerlijk! M komt thuis met bijna alles goed, het serieuze kook werk gaat beginnen. Sleeping With Ghosts van Placebo Laat de snijbiet goed in repen snijden. Mijn gedachten gaan naar het woord "snijbiet". Wat als ik het nou NIET snij.. nah dat is te makkelijk.
De saus wordt pas echt een souce als ik er de tomatenpuree erin gooi. Ook gaat de pasta in het water. Imagine van John Lennon gaat meteen een stukje harder.

Het gaat goed! nog 3 minuten en het eten is klaar. Met de strooikaas net op het eten wordt het eigenlijke naar binnenwerken door "Woman Is The Nigger Of The World van Live In New York City door John Lennon" heerlijk begeleid. Sterke tekst! Doet me denken aan wat de Dalai Lama zei op tv laats: Het is tijd om eens te proberen om het leiderschap aan de vrouw te geven. Ik ben er ook van overtuigd dat de wereld er beter uit zal zien met de juiste mensen aan het roer. En dat zijn meerstal niet de testosteron bommen die nu meestal aan de macht zijn.

Eten is op, When the Saints Go Marhin' In/ van Best Live Concert, Vol. 2 door Louis Armstrong komt nu uit de speakers, het is tijd om ff te gaan surfen.. Nee wacht laat ik eens een stukkie gaan typen op mijn tweakers blog.


Done

PS. Eten was smerig!

Grrbblm

Door Len op dinsdag 18 december 2007 22:42 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: root, Views: 2.365

Hmmmmmpppff!!

KOUD!


Brr enz

vrrrrrrrrbrrrrllm

Schiet op ijs! FFS

Hnnnnnn

Door Len op maandag 10 december 2007 18:21 - Reacties (3)
Categorie: root, Views: 2.654

HNNNNnnnnnnn

Lennnnnnn

hnnnnnnuunnnnhhhnnnn

LEN!!Nnnnnnnhhhhuuu

gbrllllllHNNNNNnnnn!