Loonslaaf.. overal. En snijbiet.

Door Len op donderdag 19 juni 2008 21:06 - Reacties (12)
Categorie: root, Views: 7.057

Dag "hard" gewerkt, veel gereden dus dan stomp je wel af.

Op de weg naar huis via de Groene Winkel gereden om het 'combi-odin' pakket op te halen. Eigenlijk stond het al dinsdag klaar, maar ik had geen tijd om het eerder op te halen. En M komt steeds pas na 18:00 thuis. En dan is de Gruhne Shop al dicht...

18:00 sharp thuis. Alarm piept, tag ervoor en het berust zich in zijn miezerige bestaan van detecteren piepen en schreeuwen. Er is nog even tijd om naar mijn nieuwe 2e hands te kijken. Het is een G4 apple iMac. Jaja het bolletje. Maar zonder besturingssysteem. aMule moet daar verandering in brengen. Ik mis alleen nog maar CD2. ver kom ik dus nog niet .. Vandaag nog niet laat aMule me weten.

Ineens dringt het tot me door. Er lagen 2 biefjes van de postbode op de mat. Snel kijken maakt me wijzer dat 1 van de pakjes morgen om 13:00 op het postkantoor ligt en de andere is bij de buren. Nog geen 10 seconde later gaat de bel bij de buren en het buurmeisje staat al in de deuropening met een pakje vol lekkers in haar handen. Hoi, dag en dank! Doei! klinkt het lief terug :D

Thuis blijkt het inderdaad een bag of meat te zijn, mijn beef jerkey is binnen! De katten ruiken het ook en ik moet uitkijken om niet een leven van de katten af te snoepen door op ze te gaan staan. Snel naar boven dus, terug naar mijn kamer met mijn beef. PC's zoemen, luisteren en vooral: gehoorzamen. Lekker klooien in Ubuntu om wat cd's te branden (osx cd 3 en 4).

Vriendin komt thuis, het alarm geeft een piep als de deur opengaat. Altijd handig om te weten dat de deur opengaat als ik in de porno uhhhm met mijn hoofd in de pc zit. Die piep betekent ook dat er voor het voer gezorgt moet worden. Het gaat een pasta worden. De meeste spullen gaat M nog even halen bij de welpies winkel. Ik slinger de squeezebox aan op random, en ik snij de ui op Aťro Dynamik van Tour de France Soundtracks door Kraftwerk. Heerlijk! M komt thuis met bijna alles goed, het serieuze kook werk gaat beginnen. Sleeping With Ghosts van Placebo Laat de snijbiet goed in repen snijden. Mijn gedachten gaan naar het woord "snijbiet". Wat als ik het nou NIET snij.. nah dat is te makkelijk.
De saus wordt pas echt een souce als ik er de tomatenpuree erin gooi. Ook gaat de pasta in het water. Imagine van John Lennon gaat meteen een stukje harder.

Het gaat goed! nog 3 minuten en het eten is klaar. Met de strooikaas net op het eten wordt het eigenlijke naar binnenwerken door "Woman Is The Nigger Of The World van Live In New York City door John Lennon" heerlijk begeleid. Sterke tekst! Doet me denken aan wat de Dalai Lama zei op tv laats: Het is tijd om eens te proberen om het leiderschap aan de vrouw te geven. Ik ben er ook van overtuigd dat de wereld er beter uit zal zien met de juiste mensen aan het roer. En dat zijn meerstal niet de testosteron bommen die nu meestal aan de macht zijn.

Eten is op, When the Saints Go Marhin' In/ van Best Live Concert, Vol. 2 door Louis Armstrong komt nu uit de speakers, het is tijd om ff te gaan surfen.. Nee wacht laat ik eens een stukkie gaan typen op mijn tweakers blog.


Done

PS. Eten was smerig!

Volgende: Chocola! 08-'08 Chocola!
Volgende: Grrbblm 12-'07 Grrbblm

Reacties


Door Tweakers user LuckY, donderdag 19 juni 2008 21:11

What tha F is dit voor blog ..
het is getypt alsof een hyper actieve malloot voor je staat te springen en snel te praten :+

Hier wil ik er wel meer van lezen ook al heeft het niet echt inhoud.

Door Tweakers user RoeAntSte, donderdag 19 juni 2008 21:11

nou, mooi verhaal, stukken beter en anders dan je eerste 2 blog posten :p

Door Tweakers user gerre22, donderdag 19 juni 2008 21:19

Zo ben ik dus ook tijdens de examens: van alles aan het doen, hyper als een gek! :p

Door Gast, donderdag 19 juni 2008 21:54

Het begrip 'Blog' schijnt niet erg duidelijk te zijn...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Blog ... :|

Door Tweakers user Len, donderdag 19 juni 2008 22:09

Heb je het over de reacties? of vind je de post niet blog waardig? Als je iemand bent die gelooft in Wiki, "Wat in wiki staat is waar" dan moet ik je teleurstellen, En als je toch met wiki wilt schermen, kruip uit je plaggehut en kijk verder. Naar de internationale wiki bijvoorbeeld: Die heeft een iets wat grotere userbase.

Daarin staat (god.. wat haat ik wiki quoten..)
Personal blogs
The personal blog, an on-going diary or commentary by an individual, is the traditional, most common blog. Personal bloggers usually take pride in their blog posts, even if their blog is never read by anyone but them. Blogs often become more than a way to just communicate; they become a way to reflect on life or works of art. Blogging can have a sentimental quality. Few personal blogs rise to fame and the mainstream, but some personal blogs quickly garner an extensive following.
Als je het over de reacties had. :? :? Die posten in iedergeval niet als "gast" :)

Door Tweakers user AndriesLouw, donderdag 19 juni 2008 22:24

Je manier van schrijven bevalt mij wel, erg direct, soms een beetje vaag, maar dat maakt het ook leuk om te lezen ;)

Door Gast, donderdag 19 juni 2008 22:34

Prachtig geschreven. Alles is zo perfect voor te stellen :). Nooit rond de pot draaien en al je gedachten noemen, zo lees ik het graag. Blijf zo doorgaan :p

Door Tweakers user MCPDAVE, donderdag 19 juni 2008 22:43

lol hahaha LOL

Door Tweakers user TheJVH, vrijdag 20 juni 2008 01:23

Mooi verhaal :) !

Door Tweakers user DjVe, vrijdag 20 juni 2008 02:39

schater....tomatenpuree en snijbieten...dat kan toch nooit een lekkere combi worden :P

Door Tweakers user the-edge, vrijdag 20 juni 2008 08:41

Schiet me meteen een liedje te binnen: "Ren lenny ren" .. :+

Door Tweakers user Demo, vrijdag 20 juni 2008 10:07

Odin-eten is vies? Mooi om te weten, hun hoofdkwartier zit op kruipafstand van mijn huis, maar dan kruip ik er dus niet naartoe :P

Reageren is niet meer mogelijk